Novogodišnje odluke uz koje ćete zablistati sledeće godine

Priznajte, svi ih pravimo pred kraj decembra, sa uverenjem da ćemo ih poštovati i ostvariti u narednoj godini. Novogodišnje odluke su tu da nas motivišu, podstaknu i opomenu da budemo bolji i da nam bude bolje. Ipak, mnoge nije tako lako ostvariti. Zato ovaj put pažljivo donosite novogodišnje odluke, zapišite ih na papir, skicirajte i vizualizujte njihovu realizaciju. S vremena na vreme pogledajte koje su bile vaše novogodišnje odluke u decembru i preispitajte koliko blizu ili daleko ste od njihovog ostvarenja. Psiholozi tvrde da to pomaže u lakšem ostvarivanju zadatih ciljeva.

Novogodišnje odluke za uspešnu godinu
Foto: Freepik

 

Mi vam u nastavku dajemo predloge za beauty novogodišnje odluke, koje uz malo truda možete vrlo lako ostvariti. Prilagodite ih svojim željama, očekivanjima i krenite u njihovu realizaciju što pre.

 

Novogodišnje odluke u vezi sa negom kose

Ukoliko želite da imate bujnu, blistavu i zdravu kosu, zapišite to kao jedan od prioriteta na listi novogodišnjih odluka. Ova želja je zaista lako ostvariva, ali je potrebno da promenite neke navike, da budete uporni i da svakodnevno negujete kosu. 

Počnite od odabira adekvatnih proizvoda za negu i stilizovanje. Birajte šampone, maske, balzame i druge preparate obogaćene hranljivim i hidratantnim sastojcima, koji će ojačati vlasi, obnoviti oštećene keratinske veze u njihovoj strukturi i podstaći rast zdrave kose.

Infinity šampon sa keratinom, izuzetno prijatnog i osvežavajućeg mirisa, za efikasno, a nežno čišćenje kose.

Difeel ulje za kosu sa ruzmarinom, mentom i biotinom za jačanje i obnavljanje kose uz podsticanje njenog rasta.

Revuele Oil Therapy sprej za zaštitu kose od toplote i lakše raščešljavanje, obogaćen šea puterom i uljima argana, makadamije i kokosa.

Dobre novogodisnje odluke - šampon za kosu sa keratinom Ruzmarinovo ulje za ostvarenje želje o dugoj kosi Sprej za kosu

 

Posebnu pažnju posvetite odabiru aparata koje koristite za stilizovanje frizure. Kvalitetni uređaji će omogućiti brzu i laku promenu frizure, bez oštećenja kose. Presa za kosu KIEPE Caresse Rouge ima plutajuće keramičke ploče, što je čini pogodnom za kreiranje različitih frizura, odnosno i za ispravljanje i za uvijanje kose. Ploče su presvučene nano-titanijumom, što pomaže kosi da dobije veći sjaj i glatkoću nakon stilizovanja. Dodatna prednost je mogućnost digitalnog podešavanja temperature zagrevanja ploča (četiri nivoa: 170 °C, 190 °C, 210 °C i 230 °C). Na taj način možete prilagoditi temperaturu potrebama različitih tipova kose i sprečiti oštećenja. Ova presa ima još jedan detalj koji je čini dobrim izborom za realizaciju novogodišnje odluke. Dostupna je u crvenoj boji, koja je praktično jedan od simbola novogodišnjih praznika.

Kiepe presa za kosu - dobar izbor za beauty novogodišnje odluke

 

Novogodišnje odluke za nežnu kožu

Ako u novoj godini želite da imate besprekorno ujednačen ten, blistavu, glatku i mekanu kožu, vreme je da se više posvetite pravilnoj nezi lica i tela. Neka glavne novogodišnje odluke za blistavu kožu počnu stavkom: „Redovno ću skidati šminku pre spavanja”. Ovo je izuzetno važno, ukoliko želite da vaše lice bude besprekorno čisto i glatko, a ten ujednačen. Zato, svaki put kada krenete na spavanje setite se svoje novogodišnje odluke i obavezno koristite omiljeno sredstvo za uklanjanje šminke

Neka tu ne bude kraj ritualima nege. Svakodnevno čišćenje lica je must have, isto kao i svakodnevno korišćenje hidratantnih krema. Pažljivo birajte proizvode (i aktivne sastojke) za negu lica, u skladu sa tipom vaše kože. Na našem blogu ćete pronaći smernice za pravilnu negu i odabir odgovarajućih preparata. Svakako, jedan od glavnih saveta je: nikada (čak ni zimi) ne preskačite nanošenje kreme sa SPF faktorom ukoliko tog dana izlazite napolje. Time ćete zaštiti svoju kožu od UV oštećenja, smanjiti pojavu hiperpigmentacija i bora. „Nigde bez SPF kreme” – neka to bude sastavni deo najvažnije beauty novogodišnje odluke. Prilagodite kozmetiku svojim potrebama i u novoj godini se smejte bez straha od bora.

Gel za čišćenje lica Revolution Skincare je izuzetno blag i nežan prema koži, a temeljno uklanja sve nečistoće i ostatke šminke, uz poboljšanje tonusa kože i laganu hidrataciju, bez iritacija i isušivanja lica.

Revolution Pro Miracle serum za lice sa kompleksom niacinamida, vitamina E, hijaluronske i poliglutaminske kiseline podstiče proizvodnju kolagena, čini kožu elastičnom, glatkom, hidriranom i jedrom.

Dnevna krema za lice Revuele Anti Pigment sa zaštitnim UV faktorom (SPF 50) pomaže u smanjenju hiperpigmentacijskih flekica redukcijom proizvodnje melanina, ujednačava ten, štiti kožu i čini je blistavom.

Gel za čišćenje lica - put ka ostvarenju novogodišnje odluke o zdravoj koži Serum za negu lica Novogodišnje odluke - nigde bez SPF kreme

 

Ostalo je još malo vremena za kreiranje liste 

Još niste napravili spisak? Šta čekate?! Papir i olovku u ruke i brzo zapišite obavezne planove za sledeću godinu. Sat samo što nije otkucao ponoć. 

Podelite sa nama svoje novogodišnje odluke u vezi sa negom i ulepšavanjem. Ukoliko imate omiljene proizvode iz našeg asortimana, pišite nam koji su. Možda vam možemo pomoći da budete korak bliže ka ostvarenju želja o blistavom izgledu i u sledećoj godini ih učiniti dostupnim po akcijskim cenama. Želimo vam srećniju, nežniju i uspešniju godinu. Srećni praznici!

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)