Blog

BlogPratite novosti i dešavanja iz sveta lepote

Talasi u kosi: pet jednostavnih načina da ih napravite

Talasi u kosi su zavodljivi, elegantni, nežni i romantični. Svakoj kosi pružaju dodatni volumen i dozu glamura.

Nastavi sa čitanjem

Organizer za šminku za uredan i lep ženski kutak

Prepune fioke i neseseri koji ne mogu da se zatvore… Zvuči poznato?! Koliko puta vam se desilo da ne znate gde ste ostavili olovku za obrve, a baš vam je potrebna u tom trenutku?

Nastavi sa čitanjem

Pravilno šminkanje zrele kože

Zrela koža lica zahteva specijalnu negu, ali i poseban način šminkanja. Nakon određenog perioda života, naša koža počinje da stari, gubi elastičnost, dobija bore i postaje suva.

Nastavi sa čitanjem

Uskoro počinje velika jesenja akcija

Velika jesenja akcija u Alexandar Cosmetics-u počinje u četvrtak 10. oktobra i trajaće do ponedeljka, 14. oktobra. U ovom periodu svi proizvodi iz našeg asortimana, koji nisu na sniženju, biće jeftiniji za 5-20 odsto.

Nastavi sa čitanjem

Ulje konoplje pomera granice u kozmetičkoj industriji

Ulje konoplje postaje sve češći sastojak koji se nalazi u proizvodima za negu i ulepšavanje lica i tela. 

Nastavi sa čitanjem

Korejska kozmetika – hit u Srbiji

Korejska kozmetika postoji vekovima unazad, ali je u poslednjih nekoliko godina postala pravi hit ne samo na našem tržištu, već i širom sveta. U čemu je tajna sve veće zastupljenosti korejske kozmetike? – Jednostavno rečeno: kvalitet koji je dostupan po povoljnim cenama. 

Nastavi sa čitanjem

Video vodič: kako se koriste pečati za nokte

Voleli biste da ukrasite svoje nokte poput pravog nail art majstora? Ako nemate dovoljno strpljenja i veštine, pečati za nokte su jednostavno, brzo i efikasno rešenje. 

Nastavi sa čitanjem

Revolucija cena ne prestaje

Revolucija cena u Alexandar Cosmetics-u je u toku! Ukoliko još niste kupili vaše omiljene Revolution Beauty London proizvode za negu lica i makeup na sniženju, podsećamo vas da naša akcija i dalje traje.

Nastavi sa čitanjem

Pravilna nega kose za brži rast

Nega kose za brži rast ubrzava proizvodnju proteinskih ćelija i poboljšava cirkulaciju kože glave. Na taj način se aktiviraju folikuli i podstiče rast dlake.

Nastavi sa čitanjem

Velika Alexandar Cosmetics akcija: “Revolucija lepote i cena”

Povodom dve godine postojanja Revolution Beauty London brenda u Srbiji, pripremili smo posebnu akciju. Uskoro počinje velika revolucija cena! Specijalna ponuda popusta od 10 do 50 odsto odnosi se na ceo asortiman Revolution Beauty London proizvoda.

Nastavi sa čitanjem