Blog

BlogPratite novosti i dešavanja iz sveta lepote

Hidratacija lica u svako doba – saveti

Hidratacija lica je neizostavan deo nege svakoga ko vodi računa o svom zdravlju i izgledu. Upotreba posebnih kozmetičkih preparata je podjednako važna koliko i uzimanje dovoljno tečnosti i pravilna, izbalansirana ishrana.

Nastavi sa čitanjem

Pravilna nega kose – tajne iskusnih frizera

Pravilna nega kose podrazumeva mnogo toga, počev od načina pranja, preko dodatne nege i ulepšavanja, pa sve do redovnog šišanja. Svi bismo voleli da naša kosa izgleda kao one iz magazina o lepoti i modi.  

Nastavi sa čitanjem

Kako izabrati pravi trimer za bradu

Brada je zaštitni znak mnogih muškaraca. Poslednjih godina je postala naročito popularan deo stajlinga; kako mlađih, tako i starijih muškaraca. Shodno tome ponuda trimera na tržištu je sve veća.

Nastavi sa čitanjem

Fluorescentne boje – promeni rutinu feniranja kose

Fluorescentne boje su apsolutni hit ovog leta. Upravo one će, pomalo dosadnu, rutinu feniranja učiniti zabavnijom. 

Nastavi sa čitanjem

Letnji manikir i pedikir

Leto je pravo vreme da tvoje ruke i noge zablistaju u punom sjaju. Manikir i pedikir tretmani ne podrazumevaju samo lakiranje noktiju, već kompletnu negu i potrebno ih je raditi tokom cele godine.

Nastavi sa čitanjem

Koji su najbolji nokti za leto 2019

Leto, sezona godišnjih odmora, najdužeg raspusta za školarce… Idealni uslovi da posebnu pažnju posvetimo našim noktima i da se poigramo bojama.

Nastavi sa čitanjem

Izlivanje noktiju i nadogradnja – u čemu je razlika

Izlivanje noktiju je tehnika promene dužine i oblika prirodnog nokta, koja je danas široko rasprostranjena. Zastupljena je u svim kozmetičkim i mnogim frizerskim salonima.   

Nastavi sa čitanjem

Otkrivamo zašto su frenč nokti popularni već skoro pola veka

Frenč nokti su i danas jedna od najpopularnijih manikir tehnika. Žene širom sveta ih obožavaju zbog njihove jednostavnosti, jedinstvenosti i prelepog izgleda. 

Nastavi sa čitanjem

Hidratacija kose – tretman koji priželjkuje svaka kosa

Hidratacija kose je osnova za zdrav i lep izgled i svima je potrebna. Negovana kosa je oduvek bila simbol lepote. Bez obzira da li je tanka ili gusta, ravna ili kovrdžava, suva ili masna, farbana ili netretirana – kosi je potrebna redovna hidratacija. 

Nastavi sa čitanjem

Kako su dve Ane promenile Vogue

Vog (Vogue) nazivaju i modnom Biblijom, jer ima istoriju dugu punih 126 godina i impresivnih 11 miliona štampanih primeraka do sad. Izdaje se u 19 zemalja širom sveta.

Nastavi sa čitanjem