Blog

BlogPratite novosti i dešavanja iz sveta lepote

Trikovi uz koje će podočnjaci postati prošlost

Podočnjaci su ponekad toliko izraženi da bismo ih najradije prekrili rukama i zatvorili se u sobu. Ipak, postoji rešenje. Pročitajte kako da efikasno izbegnete i uklonite tamne krugove ispod i oko očiju.

Nastavi sa čitanjem

Šišanje pasa – pomodarstvo ili obavezan deo higijene

Šišanje pasa, kao neizostavan deo brige o izgledu i zdravlju kućnog ljubimca, ima višestruku korist i za psa i za vlasnika. Pravilnim šišanjem se bezbolno uklanjaju odumrle i ućebane dlake.

Nastavi sa čitanjem

Vitamin C – tema broj jedan u kozmetici

Kada kažemo vitamin C obično prvo pomislimo na jačanje imuniteta, zdravu hranu i citrusno voće. Ovaj moćan, prirodni sastojak je jednako važan i za zdravlje naše kože, zbog čega je sve češće prisutan u kozmetičkim proizvodima.

Nastavi sa čitanjem

Kako pravilno odabrati i naneti bronzer

Bronzer je jedan od omiljenih makeup proizvoda, koji svoju popularnost duguje činjenici da preplanuo ten izgleda privlačnije. Pravilnim nanošenjem bronzera lice dobija ujednačen, svež i zavodljiv izgled. Kako izabrati pravi?

Nastavi sa čitanjem

Korejska nega lica u 10 koraka

O lepoti njihove kože priča ceo svet, a sada je rutina nege Korejki postala deo svakodnevice mnogih žena iz Evrope i Amerike. Ukoliko postoji čarobni recept za lepotu onda je to korejska nega lica. Otkrivamo sve detalje o načinu njihove nege.

Nastavi sa čitanjem

Kako istaći oči – osnovna pravila šminkanja

Istaknute i lepo našminkane oči će uvek privući pažnju. Upravo to je ono što mnoge žene žele – da budu primećene. Za atraktivan izgled često je dovoljno nekoliko šminkerskih poteza. Predstavljamo odgovore na pitanje kako istaći oči.

Nastavi sa čitanjem

Kako da sami oblikujete obrve poput profesionalca

Obrve su najlepši ukras na licu, jer čine da ono izgleda mlađe, veselije i privlačnije. Međutim, prilikom čupanja obrva mnogi prave početničke greške. Ukoliko želite da ih izbegnete ispratite najvažnije savete kozmetičara.

Nastavi sa čitanjem

Zamršena kosa – stvar prošlosti

Zamršena kosa je čest problem žena, ali i muškaraca koji imaju dužu kosu. Iako ponekad deluje kao neizbežna situacija, uz pravilnu negu zamršena kosa više neće biti vaš problem. Saznajte kako da uspešno i bez bola raščešljate kosu.

Nastavi sa čitanjem

Osetljiva koža glave ne mora da bude vaš problem

Da li ste znali je osetljiva koža glave problem koji ima više od polovine ljudi koje sretnete na ulici? Dobra vest je da se ovaj problem, adekvatnom brigom i pravilnom negom kose, može uspešno rešiti.

Nastavi sa čitanjem