Blog

BlogPratite novosti i dešavanja iz sveta lepote

Jednostavan način da osvežite stari lak za nokte

Lakovi za nokte su jedan od omiljenih detalja ne samo na noktima, već i na policama u domovima mnogih žena. Dok jedne imaju pravo kolekcionarsko blago raskošnih tonova, druge najčešće vole samo jednu boju i neke njene nijanse.

Nastavi sa čitanjem

Serum za lice: moćni sastojci u jednoj bočici

Serum za lice je jedan od najpopularnijih proizvoda kozmetičke industrije u poslednjih nekoliko godina. Ovaj proizvod ima tečnu strukturu i najčešće se pakuje u staklenu bočicu sa pipetom.

Nastavi sa čitanjem

Kako odabrati pravi puder za lice

Večito pitanje – kako izabrati puder i odgovarajuću nijansu, uvek može da se postavlja iznova. Ako znate male trikove, uvek ćete znati i tačan odgovor. 

Nastavi sa čitanjem

Kako izabrati četkice za puder

Četkice za puder su jedan od najlepših i omiljenih pribora svake žene. Obavezan su sadržaj kozmetičkih torbica, jer zahvaljući njima svako od nas se pretvara u jedinstvenog slikara.

Nastavi sa čitanjem

Crni petak – dodatni razlog za kupovinu

Po čemu ćete pamtiti 29. novembar 2019. godine? – Po popustima koji se ne propuštaju! Black Friday je novi razlog da slavimo ovaj dan.

Nastavi sa čitanjem

Kupanje pasa je obavezan deo nege ljubimaca

Kupanje pasa je sastavni deo brige o kućnim ljubimcima. Oni su deo našeg života, pružaju nam ljubav svakoga dana, a najmanje što možemo da učinimo za njih jeste da ih redovno hranimo i negujemo.

Nastavi sa čitanjem

Pametna kupovina: sniženja za NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup popusti važe još danas i sutra! Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku da nabavite šminku i po 50 odsto nižim cenama. 

Nastavi sa čitanjem

Redovan pedikir – put do nežnih stopala

Ispucale, suve pete i neuredni nokti na nogama nisu dozvoljeni ni leti, ni zimi! Zato morate redovno da negujete vaša stopala.

Nastavi sa čitanjem

NYX Professional Makeup akcija: dobar savet za kupovinu

Uskoro počinju sniženja na koja smo svi dugo čekali. Alexandar Cosmetics priprema dane šminke za ljubitelje online kupovine.

Nastavi sa čitanjem