Blog

BlogPratite novosti i dešavanja iz sveta lepote

Najbolji šampon za rast kose

Mnoge devojke bi volele da ima dugu i gustu kosu. Kako bi ostvarile tu želju, tragaju za brzim rešenjima od kojih bi njihova kosa „porasla preko noći”, zaboravljajući da je suština u adekvatnoj nezi. Saznajte kako da izaberete dobar šampon za rast kose.

Nastavi sa čitanjem

Naučite čemu služi i kako da sami koristite dermaroler

Ukoliko pratite dešavanja u kozmetičkom svetu i vodite računa o svom izgledu, sigurno ste čuli za dermarolere. Ovi proizvodi se sve češće koriste za profesionalne kozmetičke tretmane lica i tela…

Nastavi sa čitanjem

Zašto je kokosovo ulje favorit kozmetičkih stručnjaka

Pored prepoznatljivog, primamljivog i zavodljivog, egzotičnog mirisa, kokos ima mnoge blagodeti na zdravlje i izgled naše kose i kože. U nastavku otkrivamo zašto je kokosovo ulje toliko popularno u kozmetičkoj industriji.

Nastavi sa čitanjem

Zimska nega kose – šta najčešće grešimo

Hladnoća, vetar, kiša, magla, mraz i sneg s jedne, a suv vazduh u zatvorenom prostoru s druge strane, isušuju i oštećuju kosu. Zato je pravilna zimska nega kose obavezna sa prvim hladnim danima. Kako izbeći najčešće greške – otkrijte u nastavku.

Nastavi sa čitanjem

NYX Professional Makeup akcija 2020: dobar savet za kupovinu

Uskoro počinju sniženja na koja smo svi dugo čekali. Sve proizvode brenda NYX Professional Makeup moći ćete da kupite na popustu od 25 do neverovatnih 50 odsto. Akcija će početi 27. i trajaće do 30. novembra.

Nastavi sa čitanjem

Crni petak 2020: najbolji povod za kupovinu

Da li ste spremni za Crni petak i kupovinu godine? Ovo je jedinstvena prilika da nabavite vaše omiljene beauty proizvode po 15 odsto nižim cenama. U našem online shop-u i svim prodajnim objektima očekuje vas popust na ceo asortiman.

Nastavi sa čitanjem

Šta pokloniti muškarcu za Novu godinu

Praznici se uveliko približavaju, a vi još ne znate šta ćete pokloniti svom momku, prijatelju, ocu ili bratu. Svake godine iznova se pitate šta pokloniti muškarcu za Novu godinu i Božić. Pogledajte naše predloge sa kojima ne možete pogrešiti.

Nastavi sa čitanjem

Uskoro počinje velika jesenja akcija

Tri dana velikih popusta očekuju vas u našem online shop-u i svim Alexandar Cosmetics prodajnim i distributivnim centrima. Velika jesenja akcija počinje u četvrtak, 5. novembra i trajaće do subote, 7. novembra. Iskoristite dobru priliku za kupovinu.

Nastavi sa čitanjem

Pravilno održavanje i čišćenje četkica za šminkanje

Makeup četkice su nezamenjiv alat profesionalnih šminkera i svake žene koja vodi računa o svom izgledu. Zašto je važno pravilno održavanje i redovno čišćenje četkica za šminkanje?

Nastavi sa čitanjem