Infinity akcija – vreme je za dodatnu negu kose

Vreme je da se posvetite negovanju i stilizovanju kose, jer je upravo počela velika akcija Infinity dani. Septembar je kao stvoren za velike početke i promene. Pozivamo vas da iskoristite sve prednosti sniženja i ove jeseni podarite svojoj kosi negu kakvu zaslužuje. U periodu od 20. septembra do 4. oktobra odabrani proizvodi brenda Infinity sniženi su za 20-40 odsto. Akcija Infinity dani važi u online shop-u i u našim prodajnim objektima. 

Infinity akcija - dani lepe i negovane kose
Foto: Freepik

 

Lepa i negovana kosa su uvek u modi i predstavljaju imperativ za svakoga ko vodi računa o svom izgledu. Svi koji žele zdravu kosu i brzu promenu frizure znaju zašto Infinity brend zaslužuje sve pohvale. 

 

Farbanje i nega kose

U potrazi za najboljim rešenjem koje zadovoljava želje za promenom boje kose, ali i očuvanjem njenog zdravog i lepog izgleda, Infinity je kreirao posebne farbe za kosu. Farbanje kose proizvodima koji su obogaćeni arganovim i lanenim uljima je odličan izbor za sve osobe koje imaju osetljivu i oštećenu kosu. Ova ulja u farbama, hidrogenima i korektorima za farbe neguju i štite kosu tokom tretmana. 

Infinity trajne farbe za kosu su dostupne u preko 80 nijansi, a uz pravilnu upotrebu korektora moguće je dobiti neograničen broj boja. Odlično prekrivaju sede i daju dugotrajan i sjajan efekat, bez brzog ispiranja boje. Sadrže veoma malu količinu amonijaka, koja ne narušava strukturu vlasi. Zahvaljujući čistim ekstraktima arganovog i lanenog ulja kosa nakon farbanja ostaje glatka, sjajna i fleksibilna za oblikovanje. Sve boje su sada dostupne po 25 odsto nižim cenama. Za postizanje najboljih rezultata, preporučuje se upotreba Infinity farbe u kombinaciji sa kremastim hidrogenom iz iste kolekcije. Hidrogen je takođe obogaćen negujućim uljima, ima izuzetno prijatan miris, ne izaziva iritacije i crvenilo kože. U toku akcije možete ga kupiti po 20 odsto nižoj ceni. 

Infinity farbe za kosu
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Za dodatnu negu i oporavak kose savetujemo vam da koristite ampule za tretman rekonstrukcije kose na bazi matičnog mleča. Sada su dostupno po čak 40 odsto nižoj ceni. Bogate su vitaminima B1, B2 i B6, kao i amino-kiselinama koje imaju važnu ulogu u očuvanju hidratacije kose. Redovnom primenom leave-in tretmana sa matičnim mlečom obnavlja se struktura vlasi koja je oštećene hemijskim tretmanima, a kosa se vraća u prirodno stanje i postaje mekana i elastična. 

 

Stilizujte kosu kao profesionalac

Infinity aparati za stilizovanje kose su se svojim kvalitetom izborili za značajno mesto u trci sa mnogim poznatim proizvođačima uređaja za profesionalnu upotrebu. Dokaz tome je što njihove fenove za kosu koriste profesionalni frizeri sa iskustvom. 

Iskoristite našu akciju i upoznajte moćne performanse Infinity Zonda fena za kosu koji je sada dostupan po 20 odsto nižoj ceni. Ovaj aparat ima AC motor snage 2300 W, što je više nego dovoljno za brzo sušenje duge i guste kose. Poseduje generator negativnih jona, koji prilikom rada fena neutrališe pozitivne jone, čime se sprečava otvaranje kutikule vlasi i umanjuje pojava statičkog elektriciteta. Na taj način kosa ostaje zaštićena i dobija dodatni sjaj. 

Infinity Zonda fen za kosu
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Sve žene bi volele da u svakoj situaciji imaju besprekorno ravnu kosu ili blage talase, odnosno pravilno oblikovane lokne. U situacijama kada je potrebna brza i jednostavna promena frizure, a niste u mogućnosti da odete kod frizera, presa za kosu je najbolje rešenje. Zato bi ovaj veoma koristan aparat za kosu trebalo uvek da imate u vašem kutku za ulepšavanje. Nikada se ne zna kada ćete dobiti iznenadni poziva za izlazak. Preporučujemo da izaberete Infinity Nature Line prese za kosu, jer se ploče brzo zagrevaju i konstantno zadržavaju željenu temperaturu. To omogućava brzo i lako oblikovanje kose u željenu frizuru. Dodatna prednost je što ovi uređaji sadrže tzv. hladni vrh, koji se ne zagreva prilikom rada i služi kao oslonac za prst. Na taj način se sprečava mogućnost povrede prilikom užurbanog stilizovanja frizure.  

 

Infinity makaze za kosu – najbolji frizerski alat

Ono po čemu je Infinity brend naročito poznat su frizerske makaze za šišanje, napravljene od visokokvalitetnog japanskog čelika. Dostupne su u različitim veličinama i oblicima sečiva, koja su kreirana za različite tehnike šišanja. Precizno naoštreno sečivo garantuje dugotrajan i pouzdan rad. 

Infinity Elite Swan makaze za šišanje od japanskog 440 C čelika imaju konkavno oštreno sečivo i koriste se za klizno i ubodno šišanje. Namenjene su za veoma učestalo korišćenje, zbog čega su čest izbor frizera koji imaju „pune ruke posla”. Sadrže metalni oslonac za prst koji je ergonomski izliven, za lakši i ugodniji celodnevni rad. U pakovanju se, uz makaze, dobija i elegantna crna futrola, koja omogućava bezbedno nošenje pribora. 

Makaze za šišanje kose - Infinity
Foto: Freepik

 

Da li ste već upoznali sve prednosti proizvoda brenda Infinity? Jesen je idealno vreme da se posvetite nezi i stilizovanju kose. Iskoristite popust 20-40 odsto i obradujte sebe i svoju frizuru. Vreme je da kosa zablista. 

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)