Srpski/RSD
Prijavite se
Dobro veče

Pigment pomada za oči i obrve REVOLUTION PRO 2.5g

Trendy Turquoise
  • Šifra: 29945

Pigment pomada za oči i obrve REVOLUTION PRO 2.5g

Trendy Turquoise
  • Šifra: 29945

Kremasti pigmentisani ajlajner za precizno nanošenje i postizanje ujednačene nijanse. Aplikacija se vrši četkicom za ajlajner, koja najčešće ima zakošeni vrh i omogućava precizno iscrtavanje.
Pomada je visoke pigmentacije, brzo se suši, ne razmazuje i intenzitet je isti tokom celog dana. Nakon sušenja, boja je kompaktna i ostavlja mat efekat.

 

Višenamenska pigment pomada se može koristiti i za nanošenje boje na lice, kapke i obrve ili kao baza za senku. Lako se razmazuje prstom ili pomoću četkice.
Zbog svoje kremaste formule, boje se mogu mešati za postizanje željene nijanse. Pogodne su za različite kreativne izglede i ekscentričan makeup.

 

 

 

 

Trendy Turquoise – tirkiz 

 

      

Napomena: Zbog različitih uređaja i kalibracije monitora, boja koju vidite na svom uređaju može se minimalno razlikovati od nijanse u prirodi.

  • Može se nanositi kao ajlajner četkicom za ajlajner ili kao boja za lice i oči (četkicom za senku za oči)
  • Lako se razmazuje četkicom ili prstima za postizanje željenog efekta
  • Može se koristiti i kao baza za senku za oči ili kao pomada za obrve
  • Proizvod čuvati zatvoren i na hladnom mestu, da ne bi došlo do sušenja

Cyclopentasiloxane, CERA MICROCRISTALLINA/MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE, Isohexadecane, Silica, TALC, Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Polybutene, CERA CARNAUBA/COPERNICA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA, Propylparaben, BHT, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), BLUE 1 (CI 42090), IRON OXIDE (CI 77492).

Top