Revolucija cena ne prestaje

Revolucija cena u Alexandar Cosmetics-u je u toku! Ukoliko još niste kupili vaše omiljene Revolution Beauty London proizvode za negu lica i makeup na sniženju, podsećamo vas da naša akcija i dalje traje.

Sve Revolution Beauty London proizvode po nižim cenama možete kupiti online, putem web shop-a, do ponedeljka, 23. septembra. Takođe, obaveštavamo sve kupce da je akcija „Revolucija lepote i cena” u našim prodajnim objektima i distributivnim centrima  produžena do subote, 21. septembra.

Revolucija cena, paleta senki za oči Gliter gel za lice i telo Revolution
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Kompletan Revolution Makeup, Revolution Pro, I Heart Revolution, Makeup Obsession i Revolution Skincare asortiman je na popustu od 10 do 50 odsto! Popusti se odnose na već poznate i vaše omiljene proizvode, kao i na nove koje ćete tek da zavolite!

Revolution Beauty London se pojavio na našem tržištu pre dve godine sa idejom da napravi revoluciju u svetu šminke. Zato cele ove nedelje slavimo „Revoluciju lepote i cena”!

 

Revolution Skincare je sinonim za negu kože lica

Nega kože je sastavni deo lepote, zato smo sve cene za Revolution Skincare proizvode snizili za 10 procenata. Iskoristite ovu priliku da osvežite kolekciju kozmetike za lice. Nahranite i hidrirajte kožu lica maskama i serumima iz ove linije Revolution Beauty proizvoda.

Revolucija cena je u toku - Revolution Beauty London serumi za lice
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Neka vaše lice zablista uz Revolution Beauty London

Nega lica je obavezna, ali ono zablista u pravom sjaju tek kada je našminkano. Zato smo sve cene za makeup proizvode za lice snizili od 10 do 50 procenata.

Toner za tečni puder Revolution Pro korektor za lice Revolution prajmer za lice
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Ukoliko ne preskačete nanošenje prajmera prilikom šminkanja, nemojte propustiti ni našu akciju „Revolucija lepote i cena”. Ovo je prava prilika da nabavite prajmere, jer su na sniženju.

Revolucija cena se takođe odnosi i na tečne i pudere u kamenu, koji su jeftiniji za 10, 15, 20 ili čak 50 odsto. Korektori za lice i predeo oko očiju jeftiniji su za 10, 15 ili 40 procenata. Zahvaljujući Revolution Beauty korektorima i puderima, prekrićete nesavršenosti na licu i imaćete ujednačen ten.

Set za konturisanje lica i  hajlajt obradovaće svakog ljubitelja šminke. Idealan je za poklon, kako zbog pakovanja, tako i zbog povoljnije cene.

Konturisanje lica - Revolution Beauty London
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Za potpuniji efekat blistavosti lica, neophodni su bronzeri, rumenila, iluminatori i hajlajteri. Ako volite da imate preplanuli ten tokom cele godine, sigurno ćete se obradovati ovoj ponudi. Bronzeri su dostupni po 10, 30 i 50 odsto nižoj ceni.

Revolution rumenilo za lica -10%
Foto: Alexandar Cosmetics

 

I Heart Revolution rumenila, bronzeri i hajlajteri u obliku srca, osvojili su srca mnogih ljubitelja šminke. U pitanju su proizvodi velike postojanosti i pigmentacije, koji su sada dostupni u skoro svim nijansama i to po 10 odsto nižoj ceni.

 

Našminkane oči = zanosan pogled

Da bi oči izgledale krupnije, na liniju donjeg kapka i unutrašnji ugao nanesite olovku nude nijanse. Kupite je sada na popustu od 30 odsto i koristite kad god poželite da osvežite izgled lica.

Za istaknutiji pogled, kreirajte dodatni volumen trepavica uz vodootpornu maskaru koju možete kupiti po 10 odsto nižoj ceni.

Sve Revolution Beauty senke za oči su na akciji. Izaberite omiljene i iskoristite 10-50 odsto sniženja. Pravo je vreme da obogatite makeup kolekciju jesenjim nijansama.

Čokoladne senke za oči -50%
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Jedan od najpopularnijih britanskih brendova za šminkanje, Revolution Makeup, poznat je po raskošnim paletama i brojnim nijansama senki za oči. Naša preporuka je paleta od 15 senki za oči intenzivnih boja, REVOLUTION MAKEUP Reloaded Marvellous Mattes, koju do kraja nedelje možete kupiti po 10 odsto nižoj ceni. Pogledajte ceo asortiman paleta senki za oči na sniženju, jer su pojedine dostupne upola cene.

Ovo je idealna prilika da kupite kombinovanu paletu senki i hajlajtera X Kisu, koja je trenutno na sniženju od 50 odsto. Paleta sadrži sve što je potrebno za glamurozan izgled: 16 senki za oči, dve nijanse hajlajtera i ogledalo.

Kisu kombinovana paleta
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Dodatno naglasite obrve za prodorniji pogled

Ukoliko želite da imate pravilnije oblikovane obrve, iskoristite jedinstvenu priliku da nabavite vodootpornu pomadu za obrve na sniženju od 40 odsto. Zahvaljujući dvostranoj četkici, koju dobijate uz pomadu, moći ćete precizno da definišete konture obrva i da korigujete sve nedostatke. Mi smo obezbedili popust, a na vama je da izaberete odgovarajuću nijansu.

Za vreme trajanja akcije „Revolucija lepote i cena” gel za iscrtavanje obrva je jeftiniji za 20 procenata. Polutrajni peel-off gel se koristi za iscrtavanje i korekciju obrva. Njime se postiže dugotrajniji efekat u odnosu na olovke i pomade, jer boja traje do tri dana.

Pogledajte ceo asortiman makeup proizvoda za obrve koji su na akcijskoj ponudi.

 

Usne uvek spremne za poljupce

Spremno dočekajte početak jeseni. Za efektan makeup look nekada je sasvim dovoljno samo da istaknete usne. Svi ruževi sad su na sniženju od 15 odsto, dok su sjajevi dostupni po 10-15 odsto nižim cenama.

Ruževi za usne na sniženju
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Takođe, po 15 odsto nižoj ceni možete kupiti vodootpornu olovku za usne i kombinovati je sa bilo kojim karminom. Naša preporuka je da izaberete ruž svilenkaste teksture iz iste Renaissance kolekcije, jer tako ćete najlakše pronaći odgovarajuću nijansu.

 

Revolution Beauty London – Neka šminka bude postojana

Nakon što ste se našminkali stalno se brinete da li je sve na svom mestu? Da biste to izbegli, koristite makeup proizvode za fiksiranje i setovanje šminke. Fiksator šminke sa mat finišom je naročito pogodan za kombinovanu i masnu kožu, jer sprečava presijavanje lica. Dostupan je po 10 odsto nižoj ceni.

 

Vreme je za jesenje čišćenje uz Revolution Pro

Svaki pribor za rad je potrebno redovno čistiti. Isto važi i za kozmetički pribor i četkice za šminkanje. Cena sredstva za čišćenje četkica za makeup je snižena za 10 procenata. Ovaj proizvod je neophodan svakome ko vodi računa o ličnoj higijeni, jer uklanja nečistoće i ostatke šminke sa četkice, a da pri tom ne oštećuje njena vlakna.

 

Revolution Beauty London za kosu bez sedih vlasi

Iako je Revolution Makeup brend postao poznat po senkama za oči, sigurni smo da ćete i ovu zavoleti. Ako se još niste uverili u njene mogućnosti pravo je vreme da isprobate senku za prekrivanje sedih vlasi, jer je dostupna upola cene. Jednostavno se koristi i pogodna je za iznenadne situacije kada vam je potrebno brzo rešenje za prekrivanje izrastka. Lako staje u svaku žensku torbicu i možete je uvek nositi sa sobom. Nanosi se na suvu kosu i traje do sledećeg pranja.

Revolution Beauty London senka za prekrivanje sedih vlasi

 

Ovo su samo neki beauty proizvodi koji vas očekuju u akciji „Revolucija lepote i cena”. Zakoračite u jesen bogatiji novim proizvodima za negu i ulepšavanje lica.

Pogledajte gde možete kupiti vaše omiljene makeup proizvode sa popustom. Podelite svoje iskustvo kupovine sa nama! Koji su vaši Revolution Beauty favoriti?

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)