Ponuda meseca – Alexandar Cosmetics akcija

Znamo koliko svi vole popuste i zato svakog meseca pripremamo nova iznenađenja. Akcija Ponuda meseca je nastala sa ciljem da vam omiljeni proizvodi za negu i ulepšavanje budu dostupni po nižim cenama. Popusti od najmanje 20 odsto na odabrane artikle čekaju vas u Alexandar Cosmetics online shop-u i prodajnim objektima.

Ponuda meseca - Alexandar Cosmetics akcija
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Stalno osluškujemo želje naših korisnika, tako da se lista akcijskih proizvoda ažurira svakog meseca.

Iskoristite jedinstvenu priliku da, po sniženim cenama:

  • obnovite svoj neseser,
  • isprobate nove kozmetičke proizvode,
  • kupite poklone dragim osobama,
  • opremite radni prostor,
  • proširite ponudu kozmetičkih i frizerskih usluga u svom salonu.

 

Ponuda meseca: mart 2022

Kao i svakog meseca, i u martu su na sniženju dostupni odabrani artikli iz svih kategorija. Akcija traje od 1. do 31. marta. Lako možete pronaći svoje favorite, a u nastavku pogledajte nekoliko naših predloga.

 

Nega i stilizovanje kose

Bez obzira da li ste profesionalni frizer ili samo neko ko voli kvalitetne proizvode, Ponuda meseca je kao stvorena za vas. Ovo je jedinstvena prilika da kupite profesionalne aparate za kosu po super ceni.

Ukoliko ste među brojnima koji imaju ravnu kosu, a želeli biste da bude kovrdžava ili savršeno talasasta, sada je pravo vreme za kupovinu aparata za stilizovanje frizure. Labor Pro Mini Wave presa za kosu sa keramičkim pločama omogućava lako kreiranje talasa i sada je dostupna po 20 odsto nižoj ceni. Lako se koristi i veoma je praktična za rad, jer sadrži tzv. hladni vrh odnosno oslonac za prst, koji se ne zagreva prilikom rada. Zahvaljujući keramičkim pločama koje su presvučene turmalinom kreiranje lokni i različitih stilova frizura je moguće uz dodatnu zaštitu kose i visoki sjaj.

 

Nega lica i tela

Kada je u pitanju nega, slobodno možemo reći da su roleri za lice u poslednje vreme jedan od najpopularnijih proizvoda za negu kože, i to na globalnom tržištu. Zato smo odlučili da cene odabranih rolera i aparata za lice snizimo do 35 odsto tokom celog marta.

Nega i hidratacija kože je izuzetno važna tokom hladnih zimskih i prolećnih dana, kao i na prelazu između dva godišnja doba. Iskoristite jedinstvenu priliku da po najnižim cenama podarite svojoj koži najbolju negu.

Kozmetika - ponuda meseca Alexandar Cosmetics
Foto: Freepik

 

Makeup – Ponuda meseca

Ponuda meseca je najbolji povod da kupite lepe i kvalitetne proizvode za poklon dragim damama, i to po sniženim cenama. Mart je mesec u kojem se najviše daruju pokloni damama, zbog Dana žena, koji se obeležava u ovom periodu godine. Ako ste neodlučni pri odabiru, pratite naše smernice.

Ono što ženama koje se šminkaju uvek treba, jeste dodatna paleta senki za oči, jer novih boja nikad dosta. U martovskoj ponudi naći ćete makeup palete na sniženju od 35 do 50 odsto. Ovo je idealna prilika da pripremite lepe poklone.

Ukoliko poklon birate za devojku koja voli da je uvek u centru pažnje, naš predlog je I Heart Revolution 80s Now Thats What I Call Makeup paleta pigmenata za oči intenzivnih i efektnih boja, koja je sada dostupna po 40 odsto nižoj ceni. Nijanse toplih i hladnih tonova su veoma zahvalne za kreiranje atraktivnog i zavodljivog izgleda, pa će moći lako da ih ukombinuje uz svaki dnevni i večernji stajling.

Za dame koje više vole sofisticirane i nežne tonove, kao poklon predlažemo I Heart Revolution Parental Advisory paletu senki za oči, sa 36 nijansi u nude i plavim tonovima, mat, sedefastog i šimer finiša. Paleta sadrži ogledalo i dva dvostrana aplikatora za nanošenje senki, što znatno olakšava šminkanje u bilo kojoj situaciji. Do kraja marta ovaj proizvod možete kupiti po duplo nižoj ceni.

 

Gde važi Ponuda meseca

Akcija Ponuda meseca je uvek dostupna na našem sajtu. Proizvode koji su na akciji možete poručiti preko online shop-a, iz bilo kog kraja sveta. Omogućeno je plaćanje putem online platnih kartica, pouzećem ili preko e-banking usluga.

Takođe, sve proizvode po akcijskim cenama možete pronaći i u našim prodajnim objektima u Novom Sadu:

  • Maloprodaja – Miše Dimitrijevića 1,
  • Veleprodaja – Cara Dušana 69.

Proizvode na sniženju potražite i u vama najbližem Alexandar Cosmetics distributivnom centru. Za informacije o radnom vremenu, akciji i dostupnosti proizvoda kontaktirajte najbližeg distributera.

Ponuda meseca: sniženja za omiljene proizvode
Foto: Freepik

 

U kreiranju akcijskih ponuda možete i vi učestvovati. U komentarima nam ostavite predloge proizvoda koje biste voleli da budu na akciji sledećeg meseca. Pratite redovno naš sajt i društvene mreže kako biste u svakom trenutku znali koji proizvodi su na sniženju.

Svakog meseca očekuju vas novi popusti. Ukoliko želite da prvi dobijate obaveštenja o novim proizvodima, sniženjima i dešavanjima iz sveta lepote – prijavite se na našu newsletter listu. Jednom nedeljno ćemo vam putem mejla slati najnovije informacije o našim ponudama.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 2 komentar(a)

Komentari

  • Ivana Maksimovic
    05.11.2021. 23:37

    Postovani, da li ce biti uskoro fen Elchim 3900 na akciji? I ako postoji mogucnost crne boje trenutno je nema na stanju. Pozdrav

  • Alexandar Cosmetics
    06.11.2021. 09:01

    Poštovana Ivana,
    Hvala na interesovanju i predlogu.
    Vaš upit smo prosledili kolegama iz odeljenja nabavke. Fen Elchim 3900 Healthy Ionic je bio na akciji prethodnih meseci. U narednom periodu je planirana nabavka ovog fena u crnoj boji. Zbog očekivanog vremena pristizanja, konkretan proizvod može biti dostupan po sniženoj ceni u okviru Ponude meseca tek sledeće godine.
    S obzirom da ćemo do kraja godine imati niz drugih akcija, savetujemo Vam da redovno pratite naš sajt, jer ćete verovatno imati priliku da fen za kosu Elchim 3900 Healthy Ionic, u trenutno dostupnim nijansama, poručite po nižoj ceni.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com