Pametna kupovina: sniženja za NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup popusti važe još danas i sutra! Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku da nabavite šminku i po 50 odsto nižim cenama.

Sve artikle na sniženju možete poručiti preko našeg web shop-a, najkasnije do srede, 20. novembra. Akcija važi i u našim prodajnim objektima u Novom Sadu. Radno vreme maloprodaje (ulica Miše Dimitrijevića 1) radnim danima je od 8 do 20 časova. Veleprodajni objekat, u ulici Cara Dušana, otvoren je od 8 do 16 časova.

NYX Professional Makeup - pametna kupovina
Foto: Alexandar Cosmetics

Bez obzira da li ste pravi makeup kolekcionar, ili šminku nabavljate samo po potrebi, popusti su uvek dobar povod za kupovinu. Pametno birajte proizvode i iskoristite NYX Professional Makeup sniženja kako biste častili sebe ili nekoga obradovali lepim poklonom. U nastavku pogledajte naše predloge.

 

Ruževi za svaku priliku

Ovo je prava prilika da nabavite ruževe po super ceni. Naš predlog je da izaberete set tečnih mat ruževa koji su sniženi za 50 odsto. Svaki set se sastoji od tri karmina nežnih nude nijansi, koje su lako kombinuju uz svaki stajling. Ruževi iz Lip Lingerie kolekcije se mogu nositi u svim prilikama. Aplikator omogućava ujednačeno i precizno nanošenje, a boja je postojana i dugo se zadržava na usnama. Mat finiš je apsolutni hit ove godine i svaka dama bi trebalo da ima ruž sa ovim završnim efektom.

NYX Professional Makeup ruž za usne
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Za ljubitelje luksuznih kombinacija najbolja opcija je NYX Professional Makeup Satin vs Velvet set kremastih i tečnih ruževa za usne. Set se sastoji od 12 karmina jedinstvenih boja i dostupan je upola cene.

Ovo se zove dobra investicija, bez obzira da li ćete ruževe podeliti sa prijateljicama i rodbinom, ili ćete ih sve zadržiti za sebe.

 

Naglašene oči za zavodljive poglede

Maskara za oči je najbolji ženski prijatelj i najpopularniji makeup proizvod. Naš predlog je da iskoristite popust od 40 odsto i nabavite maskaru u plavoj, ljubičastoj ili braon boji. NYX Professional Makeup Worth The Hype maskare za oči su postojane tokom celog dana. Zahvaljujući specijalnoj formuli sa uljem jojobe, trepavicama daju gušći izgled, dodatnu dužinu i osam puta veći volumen. Braon boja trepavica doprinosi mlađem izgledu, pa je maskara za oči u braon boji dobar izbor za poklon starijoj dami.

Mlađim ženama i devojkama predlažemo da oči dodatno naglase plavom ili ljubičastom maskarom, u kombinaciji sa olovkom za oči ili ajlajnerom iste boje. Ovi proizvodi su takođe na sniženju do 50 odsto.

Ljubičasta maskara za oči NYX Professional Makeup
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Blistavo lice je u modi

Iluminatori i hajlajteri su proizvodi koji postaju sve popularniji, zato što licu daju nežan sjaj i svež izgled. Svaka devojka i žena bi trebalo da ih ima u svojoj makeup torbici. Iskoristite popuste od 40 do 50 odsto i zablistajte u svakoj prilici.

NYX Professional Makeup iluminator u kamenu možete koristiti za dnevne i večernje izlaske, kako biste licu pružili svežiji i blistaviji izgled. Dostupan je u pet nežnih nijansi, koje odgovaraju svačijem senzibilitetu i mogu se kombinovati uz svaki makeup look.

Iluminator za lice
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Iluminator u kamenu se koristi za posvetljivanje tena i postizanje svežeg izgleda kože uz diskretan sjaj. Makeup artisti savetuju da se ovakvi proizvodi nanose laganim potezima, specijalno dizajniranom četkicom preko jagodica, čela, nosa i lukova obrva. Za postizanje željenog efekat i ujednačenog tena izaberite lepezastu četkicu kojom možete nadograđivati proizvod, za prirodni ili intenzivniji sjaj. NYX Professional Makeup četkice za šminkanje dostupne su po 40 i 50 odsto nižim cenama.

Za specijalne prilike birajte poseban sjaj. Tečni hajlajteri NYX Professional Makeup Away We Glow su dostupni u devet prelepih nijansi i pružaju licu optimalni nivo sjaja. Zahvaljujući aplikatoru lako se nanose i mogu se nadograđivati do postizanja željenog efekta. Ukoliko niste sigurni kako da se opredelite za jednu nijansu, iskoristite popust i izaberite više njih.

 

Lako i brzo skidanje šminke

Mnogi od nas uživaju u šminkanju i kupovini makeup proizvoda. Koliko god da volite šminku, na kraju dana obavezno je skinite sa lica, kako biste omogućili koži da diše. NYX Professional Makeup micelarna voda dostupna je po 40 odsto nižoj ceni. Ovaj proizvod bi trebalo da ima svako ko vodi računa o svom izgledu, a sada je pravo vreme za kupovinu. Micelarna voda brzo i efikasno uklanja šminku i nečistoće sa lica. Nije agresivna za kožu i možete je koristiti dva puta dnevno (ujutru i uveče), kako biste osvežili i očistili lice.

Micelarna voda za skidanje šminke
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Bez obzira da li volite klasične makeup proizvode ili radije birate ekskluzivne linije, NYX Professional Makeup akcija je prava prilika da obogatite vaš neseser, a da pritom uštedite. Obnovite vašu kolekciju šminke uz sjajne popuste koji vas čekaju u Alexandar Cosmetics-u.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)