Jesenji nokti – boje koje inspirišu

Lakiranje noktiju je jedna od najdražih ženskih zanimacija. Večita dilema oko izbora boje ponekad može da oduzme mnogo vremena. Zato smo, za vas, ovog puta izdvojili nekoliko nijansi trajnih i klasičnih lakova za nokte, uz koje će vaši jesenji nokti mamiti poglede i komplimente.

Kako izabrati boju laka za nokte
Foto: Freepik

 

Izbor boje laka za nokte zavisi od mnogo faktora: godišnjeg doba, odevne kombinacije, vašeg raspoloženja, karaktera… Obično se za leto preporučuju vedre, intenzivne i jarke boje, dok su jesenji nokti uglavnom prepoznatljivi po tamnijim i toplijim tonovima. Naravno, to ne znači da u toku „zlatnog godišnjeg doba” ne smete da koristite npr. pink, plavi, beli ili crni lak za nokte.

 

Boje jeseni

Za mnoge ljude, jesen je najlepše godišnje doba zbog prelepih boja i pejzaža. Ako to važi i za vas, naš savet je da birate tople tonove lakova za nokte, koji asociraju na suvo lišće i jesenje plodove. Braon, žuta, narandžasta, bordo i boja zlata su odličan izbor za hladne dane.

 

Žuta boja je apsolutni hit ove godine. Ako je do sada niste nosili, krajnje je vreme da isprobate kako vam stoji. Ova boja će uneti toplinu u jesenje dane i izmamiti osmehe. Naš predlog je Madagascar nijansa Galaxy trajnog laka za nokte. Odlično se slaže sa svim toplim tonovima, unosi vedrinu u tmurne jesenje dane i budi dobro raspoloženje.

Jesenji nokti žute boje
Foto: Freepik

 

Tamnoljubičasta boja, koja podseća na šljive, grožđe i vino, svakako je dobar izbor za jesenje dane. Burgundy Wine kolor gel i ista nijansa trajnog laka za nokte brenda Galaxy lepo stoji na noktima svih oblika i dužina, a može se nositi i u svečanim i svakodnevnim prilikama. Ukoliko ove jeseni želite malo drugačiji manikir, predlažemo da umesto sjajnog, koristite mat završni sloj.

Trajni lak za nokte - jesenje boje
Foto: Instagram @about.nails_marija

 

Jesenji nokti narandžaste boje su za istinske ljubitelje ovog godišnjeg doba. Ako su bundeve vaše omiljeno povrće, predlažemo da i nokte obojite narandžastom nijansom. Nama se posebno dopada Galaxy Sunset in Tuscany trajni lak za nokte.

Kako biste upotpunili jesenju čaroliju, na nekoliko noktiju iscrtajte lišće i druge jesenje simbole. Ako niste dovoljno vešti u izvlačenju preciznih poteza četkicom, koristite pečate za nokte za brzo i jednostavno oslikavanje. Ukoliko ne možete da se opredelite za motive, naš predlog je da izaberete šablon iz MoYou kolekcije Mother Nature 04 sa prepoznatljivim jesenjim simbolima žireva, lišća i šumskih životinja.

Jesenji nokti sa motivima
Foto: Instagram @noktarica.studio

 

Nokti koji svetle u mraku

Ukoliko ove jeseni želite da imate izuzetno efektan manikir, koji će biti primetan čak i u mraku, predlažemo da koristite Galaxy Glow in the Dark nijanse trajnih lakova. U zavisnosti od vaše kreativnosti, možete na noktima iscrtati bundeve, lišće ili najrazličitije motive i likove iz crtanih filmova. Čak i ako niste dovoljno vešti u korišćenju četkice, ove prelepe boje možete koristiti na uobičajen način, a efekat će biti jednako dobar na dnevnoj svetlosti, ali i kada se svetla ugase.

Galaxy Glow in the Dark jesenje boje za nokte Jesenji nokti - Glow in the Dark Galaxy
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Klasika za svačiji ukus

Crveni lak je boja za sve sezone i za svaki stajling. Ova boja zahteva uredne i lepo negovane nokte i prste. Da biste izbegli i najmanje greške, ispratite savete stručnjaka kako bi vam nokti bili lepši. Izbegavajte dodatno ukrašavanje noktiju cirkonima i šarama, ukoliko se opredelite za ovu nijansu, zato što je sama po sebi dovoljno efektna.

Crvenoj boji i svim njenim nijansama se uvek rado vraćamo, jer je elegantna i večito u trendu. Naš predlog za ovu jesen je Galaxy Lady in Red lak za nokte, sa suptilnim narandžastim podtonom.

Crveni jesenji nokti
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Jesenji nokti za romantične

Ukoliko ste ljubitelj nežnih i romantičnih tonova, nalakirajte nokte u tom stilu. Bez obzira da li volite klasične ili trajne lakove za nokte, izaberite nude nijansu. Kissing Me Softly nijansa Galaxy laka za nokte će najbolje dočarati nežne emocije. Za dodatnu dozu romantike, po jedan nokat na svakoj ruci ukrasite ružičastim gliterom u prahu.

Nude boje za jesenji manikir
Foto: Freepik

 

Jesen u znaku šljokica

Siva boja je jedna od najpopularnijih za jesenji manikir. Ako volite šljokice, Champagne Pool nijansa Galaxy trajnog laka za nokte će vas sigurno oduševiti. Idealna je kako za svečane prilike, tako i za svakodnevne situacije.

Sivi jesenji nokti sa šljokicama
Foto: Freepik

 

Šareni jesenji nokti 

Ukoliko ste vedrog i razigranog duha, trebalo bi to da prenesete i na manikir. Za šarene nokte u bojama jeseni birajte nijanse nežnih i nenapadnih tonova i svaki nokat nalakirajte drugom bojom.

Naš predlog su sledeće nijanse Galaxy trajnih lakova za nokte:

Jesenji nokti - boje koje inspirišu
Foto: Freepik

 

Na koji način vi birate lakove za nokte? Imate li omiljene jesenje boje? Da li možete da se odlučite samo za jednu? Pišite nam i podelite vaše favorite sa nama.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)