Crni petak: najbolji povod za kupovinu

Da li ste spremni za Crni petak i najbolju kupovinu godine? Ovo je jedinstvena prilika da nabavite vaše omiljene beauty proizvode po 20 odsto nižim cenama. Od petka, 24. novembra, do nedelje, 26. novembra, očekuje vas popust na ceo asortiman u našem online shop-u i Alexandar Cosmetics prodajnim objektima.

Popusti za Crni petak - Alexandar Cosmetics Black Friday
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Svi šopingholičari će se složiti da je Crni petak (engl. Black Friday) najbolji dan za kupovinu, jer ovakvi popusti se ne propuštaju! Mnogi sa nestrpljenjem tokom cele godine čekaju poslednji petak u novembru, kako bi iskoristili sve pogodnosti kupovine. Ovaj dan je postao sinonim za popuste i uštedu, a tradicionalno se obeležava godinama unazad u skoro svim zemljama sveta. Zašto bismo onda mi bili izuzetak?

 

Ovog petka crno se piše samo cenama

Bez obzira da li kupujete „samo nekoliko sitnica”, poklone za drage osobe, ili kompletnu opremu i nameštaj za vaš salon, za Black Friday imaćete mogućnost da uštedite neverovatnih 20 odsto*. Proizvodi brendova Lemi i Pietranera biće sniženi za 10 odsto.

Petak je samo početak!
U našem online shop-u akcija počinje za Crni petak i trajaće tokom celog vikenda. Popust ćete moći da iskoristite u petak i subotu u našim prodajnim objektima u Novom Sadu:

  • Maloprodaja u ulici Miše Dimitrijevića 1;
  • Veleprodaja u ulici Cara Dušana 69.

U petak, subotu i nedelju moći ćete da kupite omiljene proizvode po 20 odsto nižim cenama i u Alexandar Cosmetics distributivnim centrima širom Srbije i regiona. Za više informacija o akciji i radnom vremenu distributivnih centara u vašem gradu, kontaktirajte najbližeg distributera.

Tu, naravno, nije kraj sniženjima. Svi proizvodi brenda NYX Professional Makeup, osim onih koji su već sniženi, biće dostupni po čak 30 odsto nižim cenama, u periodu od 24. do 26. novembra.

* Popust se ne odnosi na poklon kartice i ne važi za već snižene proizvode.

 

Iskoristite popust na pravi način

Ljudi širom sveta čekaju Crni petak i sniženja kako bi kupili električne uređaje. Zato je ovaj dan dobar povod za nabavku beauty aparata i uređaja. Naš predlog je da iskoristite popuste i da kupite profesionalni fen za kosu po super ceni, na sniženju od 20 odsto. Bez obzira da li ste frizer ili ćete fen koristiti samo za kućnu upotrebu, ova investicija će vam se isplatiti na duži vremenski period. Kupovinom kvalitetnog uređaja uštedećete sebi vreme prilikom sušenja i stilizovanja kose.

Naš predlog je Infinity Typhoon fen za kosu koji je dostupan u tri boje, a poseduje performanse koje zadovoljavaju sve profesionalne potrebe. AC motor snage 2.600 W osušiće čak i dugu i izuzetno gustu kosu jačinom i brzinom tajfuna. Uz upotrebu odgovarajućih usmerivača i četki za kosu, moći ćete brzo i lako sami da stilizujete željenu frizuru.

Fen za kosu - popust - Crni petak

 

Popuste za Crni petak možete iskoristiti i za kupovinu mašinica i trimera za bradu. U Alexandar Cosmetics ponudi naći ćete veliki izbor uređaja koji su namenjeni profesionalcima i „običnim” korisnicima. Ukoliko ste neodlučni, pročitajte naš tekst „Kako izabrati pravi trimer za bradu” koji će vam pomoći da lakše pronađete odgovarajući proizvod.

 

Pripremite poklone uz popuste za Crni petak

Ukoliko želite da prijatno iznenadite dragu osobu, Black Friday je najbolje vreme da posetite Alexandar Cosmetics prodajne objekte i online shop. Možete sami da napravite poklon pakete kombinujući različite proizvode, ili da izaberete beauty setove po nižim cenama. Pogledajte naše predloge poklon setova za vaše voljene.

 

Set seruma za lice REVOX B77 sadrži tri seruma: Caffeine 5% za negu kože oko očiju; Hyaluronic Acid 5% za negu lica i vrata; Squalane za negu lica i vrata. Ovaj set je idealan poklon za svaku osobu koja vodi računa o svom izgledu i zdravlju kože. Sva tri seruma iz ovog seta su napravljena na bazi kvalitetnih sastojaka i namenjena su za dnevnu upotrebu. Pogodni su za sve tipove kože, tako da sa ovim poklonom nećete pogrešiti čak i ako niste sigurni koji tip kože ima osoba kojoj dajete poklon.

 

Set četkica za šminkanje REVOLUTION PRO New Neutrals je odličan izbor za poklon damama koje vole da se šminkaju. Sadrži pet različitih makeup četkica koje su napravljene od kvalitetnih sintetičkih vlakana i futrolu za njihovo uredno odlaganje. Četkice su namenjene za nanošenje različitih kremastih, tečnih i praškastih proizvoda (pudera, rumenila, senki za oči…). Kompletan set je dizajniran sa leopard printom u zlatnoj boji, a ovi detalji ga čine posebno atraktivnim za poklon.

Set seruma za lice Set četkica za šminkanje

 

Takođe, set za šminkanje Makeup Revolution 24 Days of Glam Advent Calendar može biti fantastičan poklon. Ovaj set od 24 proizvoda je oduševio mnoge ljubitelje šminkanja zbog novogodišnjeg pakovanja, raskošnih proizvoda i boja bogate pigmentacije. Crni petak je idealna prilika da kupite ovaj praznični set po 20 odsto nižoj ceni. Proizvodi su toliko lepi, a pakovanje veoma efektno, pa je vrlo moguće da ćete se predomisliti i zadržati ceo set za sebe i svakog dana (odbrojavajući vreme) otvarati novi proizvod.

Makeup set - popust za Crni petak
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Mali saveznik na putovanju

Infinity Bioutiful Pocket četke za kosu mogu biti dobar izbor za ljubitelje putovanja. Kreirane su tako da lako raščešljavaju zamršene krajeve, bez čupanja i kidanja vlasi. Namenjene su svim tipovima kose, a mogu se koristiti i za raščešljavanje perika. Na vrhovima iglica se nalaze kuglice koje omogućavaju blagu masažu skalpa. Sam dizajn četki ih čini posebno atraktivnim i primamljivim. Dodatna prednost, po kojoj su i dobile naziv, jeste činjenica da su napravljene od „ekološki prihvatljivog materijala”: pšenične slame i mešavine plastike koja se može reciklirati. Zahvaljujući malim dimenzijama lako staju u svaku tašnicu. Osoba kojoj darujete ovakav poklon, rado će četke nositi svuda sa sobom.

Crni petak POPUST - četke za kosu
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Jedinstvena prilika za kupovinu novih proizvoda

Po nepisanim pravilima prodaje, novi proizvodi skoro nikada nisu dostupni na sniženju, bez obzira da li je u pitanju obuća, odeća, šminka ili nakit. Bez brige, ovo pravilo možete zaboraviti kada su u pitanju naši popusti za Crni petak! Iskoristite ovu priliku da nabavite nove beauty proizvode po povoljnijim cenama. Crni petak u Alexandar Cosmetics-u donosi popuste na ceo asortiman. To znači da ćete moći da kupite najnovije proizvode po 20 odsto nižim cenama. Ovo je samo jedan od razloga zašto volimo Black Friday.

 

Crni petak – dan za opremanje salona

Ako ste propustili našu Veliku jesenju akciju, iskoristite dan najveće kupovine i popusta da opremite ili renovirate vaš radni prostor.

Da li u vašem kozmetičkom salonu pružate usluge tretmana lica? Svi aparati za kozmetičke salone će biti dostupni po 20 odsto nižim cenama. Ukoliko želite da uvedete novine u svom radu, toplo preporučujemo aparate za lasersku epilaciju, kao i aparate za lasersko uklanjanje tetovaža.

Pogledajte i ponudu pribora za rad i iskoristite Black Friday popust za obnavljanje kolekcije. Svakom frizeru su neophodne profesionalne makaze za šišanje, a sada je pravo vreme da kupite nove po 20 odsto nižoj ceni. Naša preporuka su Infinity Classic, napravljene od visokokvalitetnog, nerđajućeg japanskog čelika. Precizno su naoštrene i neće vas izneveriti ni nakon višegodišnjeg rada, a mogu ih koristiti i levoruki frizeri.

Elegantna keramička šamponjera uneće u svaki frizerski salon otmenost i stil, a klijentima će pružiti maksimalnu udobnost tokom tretmana. U našem asortimanu je dostupno više različitih modela i boja i lako možete pronaći onu koja se najlepše uklapa u vaš radni prostor. Takođe, u našoj ponudi ćete pronaći i eleganta i funkcionalna frizersko-berberska radna mesta, kao i stolice različitih stilova. Popusti za Crni petak su idealna prilika da kupite novi nameštaj, oplemenite radni prostor ili u potpunosti preuredite salon i maksimalno ugodite sebi i svojim klijentima.

Popusti za Crni petak - Infinity oprema i nameštaj Black Friday popusti na opremu i nameštaj
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Bliži se dan koji smo čekali cele godine i zato pripremite na vreme spisak svojih beauty favorita i rezervišite slobodno vreme za kupovinu. Ima li boljeg povoda za to od 20 odsto popusta na ceo asortiman tokom celog vikenda?

Posetite naše prodajne objekte i online shop i uštedite na svemu što kupite. Vidimo se!

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)